Håndbold

Optagelseskriterier

Ansøgningsfristen for optagelse til eliteidrætsklasserne i skoleåret 2018/19 er
den 1. marts 2018.

Det er morgendagens stjerner som optages i Eliteidrætsklasserne.

For at søge om optagelse i klasserne, skal du opfylde en række kriterier.

► Du dyrker idræt i en Odense Klub

► Du dyrker fodbold / håndbold / badminton / volleyball / ishochey, hvor forskellige morgentræningstilbud allerede er etableret i flere eliteklubber tirsdag og torsdag morgen.

► Eller du dyrker en anden idræt, hvor du og din klub selv kan stå for morgentræningen i disse dage. I Eliteklasserne starter undervisningen tirsdag og torsdag først kl. 10.30.

► Du dyrker din idræt på et niveau, der svarer til den regionale eller den nationale elite i din årgang. Herunder er der opstillet 4 kategorier:

1. kategori - Du er på et landshold, eller bruttotrup.
2. kategori - Du er på et unionshold.
3. kategori - Du spiller på højeste nationale niveau, liga eller divisionshold.
4. kategori - Du spiller på højeste regionale niveau, mesterrækken.

For alle kategorier gælder det, at elever fra Odense Kommune har førsteprioritet - herefter andre.

► Du får et forventet samlet ugentlig træningsomfang på mindst 10 timer. Skoleregi + klub + kraftcenterregi.

► Din ansøgning underbygges ved, at dine forældre, afleverende skole, klub/træner underskriver ansøgningsskemaet. Dels som et udtryk for, at disse støtter din ansøgning, men også som et udtryk for dine kvalifikationer.

Elever fortæller

Download ansøgningsskema